Nyheter

På nytt jobb: Landskapsarkitekt ska leda White i Stockholm

28 oktober 2020

Martin Ehn Hillberg blir ny kontorschef på White och toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Annons
Foto Anders Bobert

– Vår viktigaste fråga är fortsatt att driva omställningen mot ett hållbart samhälle och bli mer konkreta genom våra projekt, säger Martin Ehn Hillberg apropå sitt nya jobb.

Martin Ehn Hillberg har utsetts till ny kontorschef för Whites Stockholmskontor. Han är prisbelönt landskapsarkitekt som i dag är kontorschef för White arkitekters kontor i Uppsala, Umeå och Västerås. Han tillträder som kontorschef i Stockholm den 1 januari 2021 och efterträder Ulla Bergström som blir vd på Sweco architects.

Nellie Salgård är ny arkitekt på Här!. Hon har tidigare gjort sin praktik på kontoret men är nu tillbaka efter sin masterexamen från LTH. Foto: Daniel Lindskog

Annons

Lina Andersson är ny landskapsarkitekt på Landskapslaget i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på Land arkitektur. Hon är utbildad vid SLU Ulltuna och KVL Köpenhamn.

Katarina Haara Löfstedt är ny landskapsarkitekt på Brunnshögsprojektet, Lunds kommun. Hon kommer direkt från studier på SLU i Alnarp.

Michael Westerlund är ny arkitekt på Semrén och Månssons Malmökontor där han ska arbeta som handläggande arkitekt. Han har en motsvarande master och RIBA Part 3 från the Architectural Association i London och kommer senast från Kjellander Sjöberg.

Annons
Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel