Nyheter

På nytt jobb: Här är tio nyrekryteringar

13 november 2020

Kolla in vilka arkitekter som fått nya jobb på Witte Sundell, Link arkitektur, Plot studio, Liljewall och Edge.

Annons

Stina Johansson blir ny uppdragsledare inom bostad och stadsbyggnad på Witte Sundell. Hon har lång erfarenhet av stadsbyggnad och gestaltning av bostäder från tidigt skede till färdigställande och kommer närmast från Tham och Videgård arkitekter.

Sofia Park är ny arkitekt på Link arkitektur. Hon har tidigare arbetat på Centrum för vårdens arkitektur och som arkitekt på Sweco. Hon har en master från Chalmers och en kandidat inom inredning från Konstfack.

Annons

Elin Madsen är ny handläggande landskapsarkitekt på Plot studio. Hon kommer närmast från Fojab i Malmö.

Magnus Samuelsson Gamboa är ny arkitekt på Liljewall i Göteborg och ska stärka upp inom kommersiella fastigheter. Han kommer senast från White arkitekter.

My Nordström är ny medarbetare på Liljewall i Stockholm. Hon har tidigare praktiserat på Liljewall och startar nu som examinerad landskapsarkitekt.

Annons

Amanda Sahlén är ny medarbetare på Liljewall i Göteborg. Hon är nyexaminerad arkitekt från Chalmers och kommer tillbaka till Liljewall efter en praktikperiod under 2019.

Anne Van Hirtum är ny landskapsarkitekt på Liljewall i Göteborg. Hon kommer senast ifrån Afry.

Anna Bennet är ny landskapsarkitekt på Edge i Malmö. Hon kommer senast från PE Teknik och arkitektur i Malmö.

Annons

Ola Lidén är ny landskapsarkitekt på Edge i Malmö. Han kommer senast från Ramboll i Malmö.

Ida Linnersten är ny landskapsarkitekt på Edge i Malmö. Hon kommer senast från PE Teknik och arkitektur i Malmö och har nyligen även arbetat en tid på ett arkitektkontor i Norge.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel