Nyheter

På nytt jobb: Här är elva kollegor på nya tjänster

10 januari 2020

Ledare för nysatsningar inom parametrisk design och hållbar samhällsutveckling toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb. Här finns också en rad nya ansikten på BSK, Här!, Sweco och Nyréns.

Annons
Foto Hidvi Group

André Agi har rekryterats för att leda Link arkitekturs satsning på parametrisk design. Han kommer närmast från Liljewall arkitekter.

Amanda Tevell ska leda PE:s nya affärsområde Samhällsutveckling. Hon kommer senast från rollen som strategi- och affärsutvecklingschef på företaget och har en bakgrund som strategikonsult på Accenture. Hon är utbildad på Chalmers Arkitektur och Teknik.

Annons

Malin Edström är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Sundsvall. Hon kommer närmast från WSP.

Magnus Lindgren har rekryterats som affärsansvarig inredningsarkitekt på BSK arkitekter. Han har gedigen erfarenhet av stora inredningsuppdrag, som Googles huvudkontor och HM:s kontor i Stockholm. Han kommer senast från Tengbom.

Martin Ellmark är nyanställd arkitekt på Här!. Han kommer senast från NP Arkitekter och har en masterexamen från LTH i Lund.

Annons

Carl Kylberg har tagits in som ny delägare i Fojab. Han har varit anställd som kontorschef med ansvar för Fojab i Malmö och Helsingborg sedan i september 2018. Foto: Jesper Landby

Ia Neumüller är ny landskapsarkitekt på Sweco i Linköping. Hon är nyutexaminerad landskapsarkitekt från SLU Ultuna.

Clara Eckersten är nyanställd landskapsarkitekt på Nyréns. Hon kommer senast från Kragh och Berglund landskapsarkitekter och Land arkitektur.

Annons

Daniel Fried är nyanställd landskapsarkitekt på Nyréns. Han kommer senast från Sweco architects.

Katarina Borg går in i en ny roll på Nyréns som affärschef för stadsbyggnad och kulturmiljö. Hon är planeringsarkitekt/landskapsarkitekt.

Ia Westman går in i en ny roll på Nyréns som affärschef för landskap och ljus. Hon är landskapsarkitekt och ansvarar även för hållbarhetsarbetet på kontoret.

Annons
Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel