Nyheter

På nytt jobb: Här är åtta kollegor på nya tjänster

24 juni 2021

I veckans rapport om arkitekter på nya jobb finns nyrekryteringar på Semrén och Månsson, Wi landskap, Arkitema samt Krook och Tjäder. Och så en återvändare på BAU och en ny tidskriftsredaktör.

Annons

Mohannad Khalaf är ny medverkande arkitekt på Semrén och Månssons Göteborgskontor. Han har tidigare studerat på University Of Strathclyde och kommer senast från den skotska arkitektfirman Mcginlay Bell.

Sofia Leijonberg är ny arkitekt på Semrén och Månssons Göteborgskontor där hon ska arbeta som medverkande arkitekt. Hon har en kandidatexamen från University of Westminster och masterexamen i arkitektur från Chalmers.

Annons

Lisa Carlén är ny medverkande arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg. Hon har tidigare studerat arkitektur på Chalmers och kommer senast från C.F. Møller i Stockholm.

Rebecca Karlsson är ny handläggande landskapsarkitekt på Wi landskap. Hon kommer närmast från Sweco architects och har tidigare även arbetat på Arkitema. Hon har en masterexamen från SLU Ultuna och har studerat landskapsarkitektur på Lincoln University, Nya Zeeland.

Alma Segerholm har anställts som arkitekt på Arkitema. Hon är utbildad på KTH i Stockholm och på ETSAB i Barcelona.

Annons

Cecilia Kolm har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Kristianstad. Hon kommer närmast från Link arkitektur i Malmö.

Melker Svensson har återanställts på BAU, Byrån för arkitektur och urbanism. Han gjorde sitt praktikantår på kontoret 2018–2019. Efter avslutad masterexamen vid KTH så har han nu fått fast tjänst som arkitekt på företaget.

Sten Gromark, professor emeritus på Chalmers arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, blir ny redaktör för tidskriften Nordisk arkitekturforskning, The Nordic Journal of Architectural Research.

Annons
Author no image

Annika Jensfelt

Relaterade artiklar:

Gå till nästa artikel