Gå till innehållet

Här är åtta kollegor på nya tjänster

Veckans rapport om arkitekter på nya jobb innehåller nya medarbetare på Här, Sweco architects, Link arkitektur och ÅWL.

Felix Ruder är ny arkitekt på Här!. Han har tagit sin masterexamen vid LTH, har tidigare praktiserat på Link arkitektur i Stavanger, jobbat på L arkitekter samt PE Teknik och arkitektur i Malmö.

Sofia Hane är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Uppsala. Hon har en examen från SLU Ultuna och har även studerat vid University of Manitoba i Kanada.

Åsa Persson är ny inredningsarkitekt på Sweco architects i Örebro. Hon har en examen från Carl Malmsten furniture studies och kommer närmast från Strategisk arkitektur i Stockholm.

Cecilia Spannel är nyanställd på Link arkitektur i Malmö i rollen som uppdragsansvarig arkitekt/specialist vårdbyggnader. Hon har en Master of Architecture vid LTH och kommer närmast från motsvarande roll på Arkitema.

David Saand är ny regionchef för Link arkitekturs Göteborgskontor och ska leda företagets fortsatta satsning i Västsverige. Rollen kommer han att kombinera med att även fortsättningsvis arbeta aktivt som arkitekt i projekt. Han kommer närmast från White Arkitekter. Foto: Almeräng fotograf

Henrik Wallin är nyanställd arkitekt på Link arkitektur i Stockholm med inriktning mot vård.  Han kommer senast från Tengbom i Stockholm.

Frida Jahnmatz är ny handläggande arkitekt på ÅWL arkitekter där hon främst kommer att jobba med bostäder och förskolor. Hon har en masterexamen från Lunds universitet och kommer närmast från Thomas Eriksson arkitekter.

Stina Ahlqvist är ny medverkande arkitekt på ÅWL arkitekter med fokus på tidiga skeden och stadsutveckling. Hon har en masterexamen från Umeå universitet och kommer närmast från Tyréns i Umeå.

Mer att läsa