Nyheter

På nytt jobb: Hälften är nyutexade

19 februari 2021

Veckans rapport om arkitekter på nya jobb innehåller tolv kollegor som klivit vidare i jobbkarriären. Närmare hälften av dem har fått sin första anställning efter examen.

Annons

Frans Herklint är anställd på Nils Andréasson arkitektkontor. Han har en masterexamen från Chalmers och kandidatexamen från Lunds universitet och har tidigare praktiserat på White arkitekter i Göteborg.

Laura Sundin är ny Design and build group manager på Dovevivo, ett italienskt coliving-företag. Hon har en master från Politecnico i Milano, kommer närmast från Colonies i Paris och har även arbetat för Foster and partners och Vittorio Grassi.

Annons

Cage Copher har rekryterats till Fojab för företagets satsning på lärmiljöer. Han står bland annat bakom Skapaskola i Huddinge, kommer ursprungligen från Kalifornien, har arbetat som scenograf och drev under många år arkitektfirman Street monkey architects i Stockholm.

Maibritt Dammann har utsetts till Head of Healthcare på C.F. Møller architects. Hon är anställd på företaget sedan 2005 och har arbetat med sjukhusprojekt både internationellt och i Danmark och i Sverige. Foto: Julian Weyer

Jacob Blombäck är ny arkitekt på bostadsutvecklingsföretaget Bloocs arkitektavdelning. Han kommer senast från Koncept Stockholm där han har arbetat de senast 18 åren.

Annons

Jorunn Karlsson är ny medarbetare på AIX arkitekter. Hon är utbildad arkitekt på Chalmers och har tidigare haft praktik på Liljewall och i Skövde kommun.

Axel Näsman är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Göteborg. Han kommer senast från Sydväst arkitektur och landskap.

Eric Stahlin är ny landskapsarkitekt på Sweco i Göteborg. Han kommer senast från studier vid SLU Alnarp och har tidigare arbetat som landskapsarkitekt på Umeå kommun.

Annons

Viktoria Belwin är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Linköping. Hon är nyutexaminerad landskapsarkitekt från SLU Alnarp.

Ellen Wenner Tångring är ny medarbetare på Sweco i Karlstad. Hon är nyexaminerad landskapsarkitekt från Alnarp.

Rebecka Bolt är ny arkitekt på Sweco architects. Hon är nyexaminerad med masterutbildning från Chalmers och har tidigare praktiserat och varit anställd hos Sweco.

Annons

Jenny Jönsson är ny arkitekt på Sweco architects. Hon är nyexaminerad med masterutbildning från Chalmers och har tidigare praktiserat och varit anställd hos Sweco.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel