Gå till innehållet

Carlstedts vd går till Ramboll

Katarina Ringstedt toppar veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären och följs av ett helt gäng landskapsarkitekter på nya tjänster.

Katarina Ringstedt är ny affärsutvecklare inom vårdmiljöer på Ramboll. Hon kommer senast från jobbet som vd på Carlstedt arkitekter och har tidigare arbetat som affärsområdeschef för arkitektur på Projektengagemang samt som arkitekt på Link arkitektur.

Susanne Appelberg är ny senior rådgivare inom bygglov på Linköpings kommun. Hon kommer senast från jobbet som kontorschef på Tengbom i samma stad.

Zara Moberg, landskapsarkitekt med examen från SLU Ultuna, är sedan i oktober ny medarbetare på ÅWL arkitekter.

Janna Kempers är nyanställd på Radar arkitektur i Göteborg,Tema stadsbyggnad. Hon är utbildad vid Chalmers och Hafen City University i Hamburg och har även praktiserat på Landschaftsarchitektur.

Ulrika Eliasson är nyanställd landskapsarkitekt på Radar arkitektur i Göteborg. Hon kommer närmast från Mareld landskapsarkitekter och har dessförinnan mångårig erfarenhet som både arkitekt och landskapsarkitekt.

Rebecka Olsson är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Karlskrona. Hon kommer närmast från Lessebo kommun.

Carl Hillinge är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Göteborg. Han kommer närmast från 02 Landskap.

Elena Dobre är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon kommer närmast från Cowi.

Malin Törnqvist är ny landskapsarkitekt på Sweco architects i Uppsala. Hon kommer närmast från White arkitekter.

Sandra Olsson är ny planarkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon kommer från jobb på Tanums kommun och studier på Chalmers.

Maria Walter är landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Hon kommer närmast från utbildningen vid SLU i Uppsala där hon också var medarbetare i växtmateriallärargruppen. Hon har tidigare arbetat som byggprojektledare, senast vid exploateringskontoret, Stockholms stad.

Mer att läsa