Nyheter

På nytt jobb: Åtta kollegor som klivit vidare i karriären

20 mars 2020

Ett nytt gäng på Wester Elsner arkitekter toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb. Kolla också in kollegorna på Strategisk Arkitektur, Kanozi, Nyréns och Uppsala kommun.

Annons
Foto Mats Bäcker

Madalina Gherghina är nyanställd arkitekt på Wester Elsner arkitekter i Stockholm. Hon studerade till arkitekt i Bukarest och i Lissabon och har vidareutbildat sig på Kungliga Konsthögskolan. Hon kommer senast från Lindberg Stenberg arkitekter.

Annons

Olle Söderström är nyanställd arkitekt på Wester Elsner arkitekter i Stockholm. Han tog arkitektexamen på KTH 2019 och har tidigare gjort praktik på Wester Elsner och på Link arkitektur samt haft mindre uppdrag i egen praktik.

Louise Franzén är nyanställd arkitekt på Wester Elsner arkitekter i Göteborg. Hon kommer direkt från studier på Lunds Tekniska Högskola och har tidigare praktiserat hos Kanozi i Malmö och på Aberlado Gonzalez arkitektkontor i Malmö.

Alex Hargreaves är ny Teamansvarig på Strategisk Arkitektur där han arbetat sedan i augusti förra året. Han är arkitekt, produktdesigner och keramiker, utbildad i Storbritannien, och har tidigare arbetat på Tengbom och Foster and Partners.

Annons

Andreas Mitsiou är ny arkitekt på Kanozi arkitekter i Stockholm. Han har arkitektexamen från National Technical University of Athens i Grekland och har studerat ett år på Lunds Tekniska Högskola. Han kommer senast från jobb på White arkitekter.

Chiara Trevisan är ny arkitekt på Kanozi arkitekter i Stockholm. Hon har studerat på University of Pavia i Italien samt på Tongji University of Shanghai i Kina. Hon kommer senast från jobb på Equator.

Marta Wännman är nyanställd landskapsarkitekt på Nyréns arkitektkontor där hon kommer att arbeta i kontorets kulturmiljögrupp. Hon kommer närmast från Land arkitektur.

Annons

Nazdar Ghalali är ny projektledare i tidiga skeden på Uppsala kommun. Hon är arkitekt och kommer senast från White arkitekter. I juni 2015 publicerade Arkitekten en stor intervju med henne som du kan läsa här.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel