Nyheter

På nytt jobb: Åtta kollegor på nya tjänster

11 juni 2021

I veckans rapport om arkitekter på nya jobb finns nya medarbetare på Strategisk Arkitektur, Berg- och Härjedalens kommuner, Cedervall, AJ Landskap samt Krook och Tjäder.

Annons

Anna Wyn-Jones Frank tillträder rollen som affärsområdesansvarig för landskap på Strategisk Arkitektur i augusti 2021. Hon är utbildad landskapsarkitekt med senior erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling. Hon kommer närmast från rollen som studiochef på Tengbom. Dessförinnan har hon bland annat varit affärschef för kulturmiljö, landskap och stadsbyggnad på Nyréns arkitektkontor.

Kajsa Sundqvist tillträder rollen som projekt- och kundansvarig arkitekt inom bostad på Strategisk Arkitektur. Hon är utbildad arkitekt och civilingenjör och kommer närmast från rollen som kreativ ledare på Arkitema architects.

Annons

Peter Nilsson är ny stadsarkitekt för Berg- och Härjedalens kommuner. Har tidigare jobbat som handläggande arkitekt hos Wester och Elsner arkitekter samt som planarkitekt i bland annat Åre kommun.

Kim Joung-Min Jonsson är ny arkitekt på Cedervall. Hon kommer senast från Max arkitekter där hon har arbetat med olika skol- och förskoleprojekt i Storstockholm. Hon har en masterexamen från Chalmers, civilingenjörsexamen från LTU och har studerat på Ajou University i Sydkorea.

Matilda Weinstock är ny landskapsarkitekt på AJ Landskap. Hon kommer senast från det egna företaget WOW Landskap som hon drivit sedan hon tog examen från SLU Ultuna 2020.

Annons

Josefin Nord har börjat som Arkitekt på Krook och Tjäder i Stockholm. Hon kommer närmast från Larsson arkitekter i samma stad.

Maria Forsman har börjat som arkitekt hos Krook och Tjäder i Göteborg. Hon är utbildad vid KTH och kommer närmast från Sweco architects i Stockholm.

Pär Bratt har börjat som arkitekt och computational designer på Krook och Tjäder i Östersund. Han kommer närmast från Bates Smart i Sydney.

Annons
Har du fått nytt jobb?

Mejla kort text och foto till nyttjobb@arkitekt.se.

 

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel