Nyheter

På nytt jobb: Åtta kollegor på nya tjänster

17 december 2021

Kamoma, Rådhuset, Örnsköldsviks kommun, Arkivist och Bonava har fått nya kollegor. På veckans lista finns också ett nystartat företag inom landskapsarkitektur.

Annons

Tove Johansson är ny landskapsarkitekt på Kamoma. Hon är nyexaminerad landskapsarkitekt från SLU, Ultuna.

Karolina Wingård är ny landskapsarkitekt på Rådhuset arkitekter i Uddevalla. Hon tog sin masterexamen vid SLU i Alnarp och har drivit egen firma inom anläggning, skötsel och rådgivning.

Annons

Hanna Persson är ny arkitekt hos Rådhuset arkitekter i Göteborg. Hon har en masterexamen i Architecture and planning beyond sustainability från CTH och är aktiv i ACAN Sverige.

Anna Davéus är ny planeringsarkitekt hos Rådhuset arkitekter i Göteborg. Hon har examen i fysisk planering från BTH och masterexamen från SLU i Alnarp. Närmast kommer hon från Sweco architects i Göteborg.

Mohammed Issa är ny mark- och exploateringsingenjör på Örnsköldsviks kommun. Han har en kandidatexamen i arkitektur och masterexamen i byggteknik och ledarskap från Eastern Mediterranean university på Cypern.

Annons

Julia Stjerna är ny arkitekt på Arkivist. Tidigare har hon arbetat på Strategisk arkitektur. Hon har också arbetat med villor för Justin Noxon i Australien.

Anders Blomberg har startat ett eget företag som landskapsarkitekt i Karlstad. Han har tidigare jobbat på Sweco och studerat vid SLU i Alnarp och Purdue University i USA.

Fredrik Hast är ansvarig landskapsarkitekt på Bonava. Tidigare har han arbetat på bland annat Sweco och Topia.

Annons
Har du också bytt jobb?

Har du som arkitekt, landskapsarkitekt, inredningsarkitekt eller planeringsarkitekt fått en ny tjänst? Skicka en kort text med bild till nyttjobb@arkitekt.se.

 

Author no image

Martin Kindgren

Gå till nästa artikel