Nyheter

På nytt jobb: 16 kollegor på nya tjänster

18 december 2020

Årets sista rapport om arkitekter på nya jobb innehåller nyrekryteringar på Krook och Tjäder, Fojab, Vardag, Inobi, Mondo, Link, Landskapslaget och Lindberg Stenberg.

Annons

Martin Hallberg har börjat som arkitekt på Krook och Tjäder i Göteborg. Han kommer närmast från Ale kommun.

Märta Friman har rekryterats som uppdragsansvarig inredningsarkitekt på Fojab i Stockholm där hon ska ansvara för satsningen att bygga upp en inredningsgrupp. Hon har tidigare arbetat på White arkitekter och Studio Stockholm och kommer  senast från tjänsten som vd för HV-textil.

Annons

Victor Johansson är medverkande arkitekt på Fojab i Stockholm. Han kommer direkt från studier på KTH och har tidigare praktiserat på Krupinski/Krupinska arkitekter.

Josephine Philipsen är ny landskapsarkitekt på Fojab i Malmö. Hon har arbetat på olika arkitekt- och landskapskontor både i Sverige, Danmark och Nederländerna och kommer senast från egen verksamhet med landskapskontoret 2Latitudes i Bogotá.

August Persson har rekryterats till Vardag arkitekter. Han är arkitekt utbildad vid KTH och Delft, kommer senast från egen verksamhet och har dessförinnan arbetat på Hermansson Hiller Lundberg.

Annons

Anna Nyborg Lafveskans har rekryterats till Inobi som arkitekt, inredningsarkitekt och ansvarig för det nya marknadsområdet Inredning/kontor. Hon kommer senast från det egna företaget Shadowplay arkitekter.

Rob Kirkham är ny arkitekt på Mondo arkitekter i Falun. Han kommer senast från RK arkitektur i Falun som han har drivit själv i fyra år. Foto: Ulf Palm.

Hanna Ivansson är ny arkitekt på Link arkitektur i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på Public works i London och kommer senast från Codesign.

Annons

Filippa Dahlin är ny landskapsarkitekt på Landskapslaget i Stockholm. Hon har tidigare arbetat på Terreform i New York, är utbildad vid SLU Alnarp och har även studerat urban design i New York.

Alexandra Starostina är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Hon är specialiserad på stadsplanering och kommer närmast från Belatchew arkitekter.

Axel Svenstam är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Han har en master i arkitektur från Lund och kommer närmast från Semrén och Månsson.

Annons

Daniel Zetterberg är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Han är utbildad på KTH och EPFL i Lausanne och kommer närmast från Vera arkitekter.

Paula Idun är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Hon är utbildad på UMA och LTH och kommer närmast från Wåhlin arkitekter.

Petter Pustina är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Han kommer närmast från KTH och har också studerat humanekologi.

Annons

Tim Jarnvik är ny arkitekt på Lindberg Stenberg arkitekter. Han har en masterexamen från Chalmers och kommer närmast från Kanozi arkitekter.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel