Nyheter

Nio kollegor på nya jobb

18 maj 2018

Benjamin Mandre blir ny vd på HOW arkitekter och toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Annons
Annons

Benjamin Mandre blir ny delägare och vd på HOW arkitekter. Han har tidigare drivit Sand arkitektur och varit partner på Ripellino arkitekter där han ansvarade för projekteringen av SEB:s nya kontor i Arenastaden.

Carina Carlman har rekryterats till posten som job manager för Arkitema Health i Stockholm. Hon kommer närmast från Tengbom där hon varit studiochef för Hälsa och Life science.

Annons
Annons

Sara Hambraeus är ny landskapsarkitekt hos Sundbybergs stad och har som främsta uppgift att arbeta operativt med Sundbybergs offentliga miljöer. Hon kommer närmast från Sweco i Stockholm.

Horst Petri, arkitekt på Krook och Tjäder, har tillträtt som företagets ansvariga för handel. Hans uppdrag är att utveckla arkitekturen i nära samarbete med stadsutveckling.

Camilla Järned har nyligen tillträtt som chef för Semrén och Månssons bostadsstudio i Stockholm, dit hon kom i början av 2017 efter mer än 15 års anställning på Tengbom. Hon är utbildad vid Glasgow School of Art.

Annons
Annons

Elin Marasovic har nyligen blivit fast anställd arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg efter ett år som trainee på kontoret. Hon har masterexamen från Chalmers och har tidigare jobbat inom finansbranschen.

Martha Skoog Giertz är nyanställd arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Hon är utbildad vid KTH, har tio års erfarenhet av att rita bostäder och kommer senast från AIX arkitekter.

Monika Romik är nyanställd arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Hon är utbildad vid tekniska universitetet i Krakow och har tidigare arbetat på Blå arkitektur samt praktiserat hos Veverka architects i San Francisco.

Annons
Annons

Sergey Fedatsenka är nyanställd arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg. Han är utbildad vid tekniska universitetet i Delft och har tidigare arbetat på Archtekten CIE i Holland och Sweco architects.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel