Gå till innehållet

Nio kollegor på nya jobb

Nya medarbetare på Mareld, Bau och Sweco finns i veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Anders Folkesson blir ny landskapsarkitekt på Mareld landskapsarkitekter, i samband med att det öppnas ett nytt kontor i Skåne. Han kommer senast från Institutionen för landskapsarkitektur, planering och förvaltning vid SLU i Alnarp. Han är även delägare och vd för Mellanrum.

Thiago Ferreira är nyanställd arkitekt på Bau, avdelningen Bau Green. Han är utbildad på PUC-RS-universitetet i Brasilien och har just avslutat sin master vid Lunds universitet. Tidigare har han arbetat i bland annat Italien och Egypten.

Annaida Corda är ny handläggande arkitekt på Sweco architects i Gävle. Hon kommer närmst från Arkitektgruppen i Gävle och är utbildad vid Universitá degli studi di Cagliari på Sardinien i Italien.

Christoffer Andersson är ny studiochef på Sweco architects i Umeå. Han kommer närmst från TM konsult men har ett förflutet som arkitekt på Sweco.

Madeleine Källmarker är ny arkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon är nyutexaminerad arkitekt och civilingenjör från Chalmers och hennes nyckelkvalifikationer är parametrisk design och hållbar utveckling.

Stina Gjertsen är ny arkitekt på Sweco architects i Göteborg och jobbar bland annat med stadsbyggnad och hållbar stadsutveckling. Hon kommer närmast från Spacescape.

Christopher Polteg är ny medverkande arkitekt på Sweco architects i Malmö. Han jobbade tidigare på Holfelt och Partner arkitekter.

Dagmara Fajkis-Lau är ny arkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon kommer närmst från Årstiderne arkitekter som sedan i maj är en del av Sweco.

Agnieszka Zasada är ny arkitekt på Sweco architects i Göteborg. Hon kommer också från Årstiderne arkitekter som sedan maj är en del av Sweco.

Mer att läsa