Nyheter

Nio kollegor på nya jobb

15 februari 2019

Nya medarbetare på Fojab, Link, Norconsult, Här! och Murman finns i veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i karriären.

Annons

Emma Pihl är ny planeringsarkitekt och Åsa Samuelsson är ny arkitekt på Fojab arkitekter. Båda har erfarenhet inom stadsbyggnad och driver tillsammans forskningsprojektet Equalizer om innovativa och jämställda stadsmiljöer ihop med Malmö universitet, Lunds universitet, Malmö stad och Lunds kommun.

Karin Hammarskiöld tillträder som ny gruppchef och arkitekt på Link arkitektur i Stockholm, där hon kommer att leda ett tjugotal medarbetare med specialistkunskap inom stadsutveckling, bostäder och skolor. Hon kommer närmast från Sveriges Arkitekter där hon har arbetat med ledarskapsutbildning och kompetensutveckling.

Annons

Elisabeth Tornberg är ny teamchef för Norconsults landskapsarkitekter i Stockholm. Hon är utbildad landskapsarkitekt samt har en teknologie licentiatexamen i arkitektur från KTH. Närmast kommer hon från Exploateringskontoret, Stockholm stad, där hon arbetade som specialist och sakområdesansvarig landskapsarkitekt.

Michael Englund, arkitekt och internationell passivhusexpert, har en ny tjänst som handläggande och uppdragsledande arkitekt på Norconsult i Stockholm. Han har tidigare arbetat som handläggande arkitekt och hållbarhetsansvarig på ÅWL arkitekter i Stockholm.

Sara Sigfridsson har blivit ny delägare på Wester Elsner. Hon har arbetat på företaget i åtta år och ingår i ledningsgruppen.

Annons

Rebecca Eriksson är ny medverkande landskapsarkitekt på Här! i Malmö där hon ska arbeta med bolagets relativt nystartade landskapsavdelning. Hon har en masterexamen i landskapsarkitektur från SLU och blir bolagets andra tillskott på landskapsavdelningen.

Andreas Amasalidis är nyanställd arkitekt på Här! i Malmö. Han kommer senast från Agneta Hahne arkitekter och har en masterexamen från LTH. Han driver även det uppmärksammade arkitektauktionprojektet Anamanarau.

Anna Cyrén är ny inredningsarkitekt på Murman arkitekter. Hon har lång branscherfarenhet, bland annat som studiochef hos Tengbom, och kommer närmast från Norconsult.

Annons
Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel