Gå till innehållet

Nio kollegor på nya jobb

Ett gäng nya medarbetare på Arkitema och Tyréns finns i veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären.

August Almqvist är ny arkitekt på Arkitema i Stockholm. Han kommer direkt från studier vid Arkitektskolan i Lund och har tidigare praktiserat och jobbat extra på Arkitema.

Hugo Lopez är ny arkitekt på Arkitema living i Stockholm. Han kommer närmast från Tengboms utbildningstudio i Stockholm.

Karl Sten är ny kreativ ledare på Arkitema living i Stockholm. Han har jobbat som arkitekt på Tengbom i nio år med bostäder och tävlingar med fokus på tidiga skeden, gestaltning och koncept.

Marios Petrongonas är ny arkitekt på Arkitema living i Stockholm. Han är utbildad i Aten och Oslo med yrkeserfarenhet i Danmark och Sverige och kommer närmast från White arkitekter.

Pontus Restadh är ny arkitekt på Arkitema living i Stockholm. Han har tidigare praktiserat och jobbat extra på Arkitema och är nyutexaminerad från KTH Arkitekturskolan.

Sofia Lindelöf är ny arkitekt på Arkitema living i Stockholm. Hon kommer från studier på KTH Arkitekturskolan.

Victor Lindén är ny arkitekt på Arkitema living i Stockholm. Han tog sin master i arkitektur på KTH 2018 och har tidigare studerat på Oxford Brookes School of Architecture i England.

Lisa Andersson är nyanställd på Tyréns arkitektavdelning i Skellefteå. Hon kommer närmast från Sweco.

Frida Feil är också nyanställd på Tyréns arkitektavdelning i Skellefteå. Hon har tidigare varit planarkitekt på Skellefteå kommun.

Mer att läsa