Gå till innehållet

Landskapsarkitekter i nordlig satsning

Landskapsarkitekter i ÅF:s satsning i norra Sverige och ett gäng nya medarbetare på Semrén och Månsson i Göteborg och Stockholm. Det är veckans rapport om kollegor i karriären.

Cecilia Nerman har rekryterats som ny landskapsarkitekt till ÅF i Kiruna och är en del av ÅF:s satsning på samhällsbyggnad i norr. Hon kommer senast från Ramböll och var dessförinnan stadsplanerare på Kiruna kommun. Hon har på sina tidigare tjänster arbetat mycket med Kirunas stadsomvandling.

Simon Thellbro har rekryterats som gruppchef för att starta upp den nya samhällsbyggnadsgruppen på ÅF i Kiruna. Han kommer senast från Ramböll där han arbetade som landskapsarkitekt. Dessförinnan var han på Sweco i Östersund.

Andreas Ohlsson är ny uppdragsansvarig arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg. Han har tidigare arbetat på WOW architects i Singapore och kommer närmast från White där han arbetat med handels- och kulturbyggnader.

Johanna Vestlin är ny inredningsarkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg. Hon är utbildad vid HDK, kommer närmast från Krook och Tjäder och har tidigare arbetat som tapetdesigner på Sandberg wallpaper.

Petra Parinder har blivit fast anställd arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm efter ett år som trainee. Hon har masterexamen från Chalmers och har även varit utbytesstudent på Universitat Politècnica de Catalunya i Barcelona.

Hjalmar Bolinder har blivit fast anställd arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg efter ett år som trainee. Han har examen från Chalmers och har tidigare praktiserat på Norconsult och SBP i Stuttgart.

Felicia Davidsson har även hon blivit fast anställd arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg efter ett år som trainee. Hon har examen från Chalmers och har tidigare praktiserat på White.

Mer att läsa