Nyheter

Elva kollegor på nya jobb

13 april 2018

Flera landskapsarkitekter finns i veckans rapport om folk på nya jobb.

Annons

Maria Grimmer har rekryterats som ny regionchef för stadsbyggnad på Sweco architects i Stockholm. Hon är landskapsarkitekt och kommer närmast från Ramboll där hon var affärsområdeschef för samhällsbyggnad.

Mia Falk är ny handläggande landskapsarkitekt på Tengbom i Stockholm, studion för landskap. Hon har tidigare arbetat som landskapsarkitekt på Tema.

Annons

Mikael Hassel är ny arkitekt på Tengbom i Stockholm, studion för infrastruktur. Han kommer senast från jobbet som handläggande och medverkande arkitekt på PS arkitektur.

Helena Ackelman är ny planeringsarkitekt på Tengbom i Stockholm, studion för stadsbyggnad. Hon kommer senast från Stockholms stad, stadsbyggnadskontoret där hon var planarkitekt och teamledare för Norra Djurgårdsstaden.

Pi Ekblom tillträder som ny utvecklingsansvarig för Whites träsatsning. Hon har examen från KTH och har studerat på Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Vallés och har bland annat jobbat för Arkitekter utan gränser i Sierra Leone innan hon började på White i Stockholm 2013.

Annons

Daniel Andersson är ny medarbetare på Fojab arkitekters stockholmskontor. Han har tidigare drivit eget arkitektkontor på Åland samt arbetat på bland annat White arkitekter i Stockholm och Syntax architektur i Wien. Han kommer närmast från Utopia arkitekter.

Emely Lundahl är ny strategisk stadsutvecklare i tidiga skeden på fastighetskontoret i Göteborgs stad. Hon kommer senast från Ale kommun.

Freija Carlstén är ny landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Hon är utbildad på SLU Ultuna och École Nationale Supérieure de Bordeaux. Hon kommer närmast från Landskapslaget.

Annons

Liselott Garnell är handläggande landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Hon kommer närmast från Cowi och är utbildad på SLU Ultuna.

Tzeling Karlsson är ny landskapsarkitekt/planeringsarkitekt på WSP i Stockholm. Hon är utbildad på KTH och Cardiff University. Hon kommer närmast från ÅF.

Jonas Löf är ny landskapsarkitekt på WSP i Stockholm. Han är utbildad på SLU och kommer närmast från Pontarius.

Annons

 

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel