Nyheter

Här är tio kollegor på nya jobb

8 november 2019

I veckans rapport om arkitekter på nya jobb finns medarbetare på Enter arkitektur, Kalmar kommun, Skanska, Semrén och Månsson samt Fredblad arkitekter.

Annons

Patrik Sundh är ny arkitekt på Enter arkitektur i Jönköping. Han kommer senast från Arkitekthuset.

Anders Linder är ny landskapsarkitekt på Kalmar kommun. Han har tidigare varit verksam i Göteborg, senast på Trafikverket.

Annons

Isabell Lilja är ny medarbetare på Skanska Teknik. Hon kommer senast från Tengbom och dessförinnan arbetade hon på Jakobsson Pusterla.

Hanna Odestig började på Skanska Teknik i våras och kommer senast från BBH. Förutom arkitektkontor så har hon mångårig erfarenhet från arbete i kommuner och är även certifierad sakkunnig inom tillgänglighet.

Stavros Chrysovergis är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Han har masterexamen i arkitektur från både Aristoteles Universitet, Thessaloniki, Grekland och från KTH. Han kommer närmast från Belatchew arkitekter samt Joliark arkitekter.

Annons

Filip Areskoug är uppdragsansvarig för Semrén och Månsson i Stockholm. Han har utbildning från Chalmers och Arkitektskolen i Århus. Han kommer närmast från Koncept.

Cornelia Franzén är ny medverkande arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg. Hon är nyutexaminerad från Chalmers och har tidigare praktiserat vid ABR Builders i New York.

Tobias Landberg har tillträtt rollen som kontorschef för Semrén och Månssons nyöppnade kontor i Malmö. Han har tidigare varit ansvarig arkitekt och hållbarhetsansvarig för Semrén och Månssons projekt i Skåne och flyttar nu från Göteborgskontoret för att driva verksamheten på plats.

Annons

Petra Thedin är ny delägare på Fredblad arkitekter. Hon är utbildad på Chalmers och TU-Delft, har arbetat på företaget sedan 2016 och är idag uppdragsansvarig arkitekt.

August Orrling är ännu en ny delägare på Fredblad arkitekter. Han är arkitekt utbildad vid Chalmers och marknadsansvarig på företaget. Sedan 2015 är han även adjungerad tekniklektor vid Chalmers.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel