Gå till innehållet

Här är nio kollegor som bytt jobb

Nya medarbetare på Strategisk Arkitektur, Ramboll samt Semrén och Månsson finns i veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären.

Marcus von Euler-Chelpin är ny handläggande arkitekt och CAD-ansvarig på Strategisk Arkitektur. Han kommer närmast från Wester Elsner.

Xenia Mastoraki är ny handläggande landskapsarkitekt på Ramboll i Stockholm. Hon drev tidigare egen verksamhet i Aten, Grekland.

Lars-Magnus Ejdeholm är ny uppdragsansvarig landskapsarkitekt på Ramboll i Uppsala. Han kommer senast från White arkitekter.

Sanna Jonsson Buttery har blivit uppdragsansvarig landskapsarkitekt på Rambolls kontor i Stockholm. Detta efter åtta år i London där hon senast jobbat som senior landscape architect på Turkington Martin landscape architects.

Johanna Nordin är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Hon har kandidatexamen från UMA, masterexamen från KTH och har tidigare praktiserat på CF Møller, Joliark och Adept i Köpenhamn.

John Bergman är ny arkitekt i stadsbyggnadsstudion på Semrén och Månsson i Stockholm. Han är utbildad vid KTH och kommer närmast från CF Møller.

Camilla Morfeldt är även hon ny arkitekt i stadsbyggnadsstudion på Semrén och Månsson i Stockholm. Hon är utbildad samhällsplanerare, har en masterexamen i arkitektur från KTH och kommer närmast från Brunnberg och Forshed.

Christophe Ginguené är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg där han kommer att jobba med publika byggnader. Han är utbildad vid arkitekturskolan i Bretagne och kommer närmast från Wingårdhs.

Jens Zachrisson är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg där han bland annat ska jobba med att utveckla arbetsprocessen och arkitektrollen. Han är utbildad vid Chalmers och kommer närmast från Kub arkitekter.

Mer att läsa