Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nya jobb

Lejla Cengic på innovationsmyndigheten Vinnova toppar veckans rapport om arkitekter på nya jobb.

Lejla Cengic har fått anställning på Vinnova för att arbeta med myndighetens satsning på samhällsbyggnad, där arkitekturforskningen ingår. Hon är arkitekt med mångårig erfarenhet från bland annat White arkitekter och kommer senast från KTH där hon var projektledare för ny- och ombyggnader på campus.

Ylva Lundberg är nyanställd arkitekt i Semrén och Månssons inredningsstudio i Göteborg. Hon har examen från Chalmers, har varit utbytesstudent vid Vienna University of Technology och har tidigare praktiserat på Sjögren arkitekter samt på Semrén och Månsson.

Marie Sundelid El Rhali är nyanställd arkitekt på Semrén och Månsson i Göteborg dit hon återvänt efter att ha bott och arbetat i Schweiz i flera år. Hon är utbildad vid Chalmers och har tidigare även arbetat på NFR arkitekter.

Lorena Zabala är ny arkitekt på Krook och Tjäder. Hon kommer senast från A och D arkitektkontor i Luleå där hon främst har jobbat med skolor, förskolor och kontor.

Jonas Carlström är ny arkitekt på Krook och Tjäder. Han kommer senast från Forsen där han jobbade som projektledare och projekteringsledare. Innan dess jobbade han 11 år på arkitektkontor i Helsingborg och var bland annat ansvarig arkitekt för Helsingborgs IF fotbollsarena.

Unni Liljegren blir ny stadsarkitekt i Kungälvs kommun den 16 april. Hon kommer närmast från jobbet som stadsarkitekt i Strömstads kommun och har tidigare varit kommunarkitekt i Sotenäs kommun och bygglovsarkitekt i Uddevalla.

Mer att läsa