Nyheter

Här är kollegorna som fått nya jobb

5 april 2019

Ett gäng nya landskapsarkitekter på Tyréns samt på Nyréns och Krook och Tjäder finns i veckans rapport om arkitekter som klivit vidare i jobbkarriären.

Annons

Karin Björk, Julia Kehlmeieroch Jenny Tunhielm är nya landskapsarkitekter på Tyréns i Västerås och är företagets första steg i en satsning inom avdelningen Arkitektur, Landskap och Plan. Karin Björk har elva års erfarenhet och Jenny Tunhielm har jobbat i sex år efter examen vid SLU. Julia Kehlmeier har nyligen avslutat sin utbildning till landskapsarkitekt.

Sofi Unnersjö är ny landskapsarkitekt på Nyréns. Hon har arbetat med forskning och utbildning vid SLU Alnarp samt praktiserat på Nivå landskapsarkitektur.

Annons

Anna Berntman blir ny uppdragsansvarig på Belatchew arkitekter för att stärka kontoret inom hospitality, logistik, skolor och kulturmiljöer. Hon har tidigare verkat vid Koncept samt Krook och Tjäder.

Lars-Erik Elmqvist är nyanställd arkitekt på ÅWL i Norrköping. Han har jobbat som arkitekt i sju år och kommer närmast från Sandellsandberg.

Elvira Grandin är ny landskapsarkitekt på Krook och Tjäder i Malmö. Hon kommer närmast från Fojab i samma stad.

Annons

Julius Berndtson har börjat på Krook och Tjäder i Borås. Han är nyexaminerad arkitekt från Chalmers.

Martin Bergqvist har börjat på Krook och Tjäder i Borås. Han kommer närmast från Arkitektur + development samt White arkitekter i Stockholm.

Sandra Grönlund har börjat på Krook och Tjäder i Borås. Hon är nyexaminerad arkitekt från Chalmers.

Annons
Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel