Gå till innehållet

Här är kollegorna som fått nya jobb

Nya landskapsarkitekter på Norconsult och Järfälla kommun samt ett gäng nya medarbetare på Kanozi finns i veckans rapport om arkitekter på nya tjänster.

Linda Oldenbo blir ny landskapsarkitekt på Norconsult i juni och därmed företagets hundrade medarbetare. Hon har tidigare arbetat på Liljewall, Cowi, Järfälla kommun samt i egen verksamhet. De senaste tre åren har hon befunnit sig i Kalifornien.

Petter Bergström är ny senior landskapsarkitekt på Gata och Park på Järfälla kommun. Han har arbetat i kommunen sedan i november och jobbade tidigare i det egna landskapsarkitektföretaget Naturator.

Lottie Blomgren är ny senior landskapsarkitekt på Gata och Park på Järfälla kommun. Hon kommer närmast från Norconsult där hon arbetade som teamchef och uppdragsledande landskapsarkitekt.

Deborah Laggiard är ny arkitekt på Kanozis Göteborgskontor. Hon har tidigare arbetat i Spanien, Nya Zeeland och i hemlandet Italien.

Eve Zorawska är ny arkitekt på Kanozis Göteborgskontor. Hon har arbetat i hemlandet Kanada samt för UN-Habitat i Kenya och Etiopien samt i Finland.

Sanna Johnels är ny arkitekt på Kanozi i Göteborg. Hon kommer senast från White arkitekter och har tidigare arbetat på Kjellgren Kaminsky.

Mer att läsa