Nyheter

Här är kollegorna som fått nya jobb

22 november 2019

Ny stadsträdgårdsmästare i Göteborg, en designchef som kliver vidare, en ny utvecklingschef och ett gäng nya medarbetare på Nyréns, Semrén och Månsson, Wi landskap, Belatchew och Krook och Tjäder. Det finns i veckans rapport om kollegor som klivit vidare i jobbkarriären.

Annons
Foto park- och naturförvaltningen

Johan Rehngren är Göteborgs nya stadsträdgårdsmästare. Han är landskapsarkitekt och har arbetat på landskapsarkitektkontor i Göteborg och Stockholm. De senaste åren har han arbetat på park- och naturförvaltningen i Göteborg.

Herman Persson har tillträtt som group director på Nobia. Han kommer senast från jobbet som designchef på Oscar properties där han arbetat i sex och ett halvt år.

Annons

Anders Eriksson Modin har blivit utvecklingschef på Fojab. Han är arkitekt och partner på företaget och även kompetensansvarig för affärsområdet kontor och mobilitet.

Rasmus Andersson är ny arkitekt på Nyréns. Han har tidigare arbetat på Vera arkitekter samt Robert Sandell arkitektkontor.

Edvard Lindblom är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm. Han har en master från arkitektskolan i Aarhus och har tidigare erfarenhet från General architecture och Atelier Peter Zumthor.

Annons

Vincenzo Cassotta är ny handläggande arkitekt för stadsbyggnadsstudion på Semrén och Månsson i Stockholm. Han har en master i arkitektur från Universitá degli Studi di Ferrara, Italien och kommer närmast från Tengbom.

Julia Eriksson Lagerqvist är ny arkitekt på Semrén och Månsson i Stockholm där hon kommer att arbeta på studio Bostad. Hon är nyutexaminerad från Chalmers.

Emma Nilborn är ny landskapsarkitekt på Wi landskap. Hon arbetade tidigare på Collective sublime och är utbildad vid SLU Ultuna.

Annons

Elinor Blomberg är ny uppdragsansvarig arkitekt på Belatchew arkitekter. Hon är utbildad på KTH i Stockholm samt LTH i Lund och kommer senast från BSK arkitekter.

Benjamin Grubert är ny handläggande arkitekt på Belatchew arkitekter. Han är utbildad vid HCU Hamburg i Tyskland samt på KTH i Stockholm. Han har tidigare bland annat verkat på Magnus Ståhl arkitektbyrå och Zaha Hadid architects.

Agnieszka Szczepańska är ny medverkande arkitekt på Belatchew arkitekter.Hon är utbildad vid Silesian University of Technology samt Warsaw University of Technology och kommer senast från Arkitema.

Annons

Kina Bergdahl har börjat på Krook och Tjäder i Malmö. Hon kommer närmast från Sydväst arkitektur och landskap i samma stad.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel