Nyheter

Här är kollegorna som fått nya jobb

18 januari 2019

Erfarenhet inom skol- och vårdmiljöer toppar veckans rapport om kollegor som klivit vidare i karriären.

Annons
Annons

Åsa Machado har rekryterats som affärsområdesansvarig för miljöer för lärande på Sweco architects. Hon har lång erfarenhet bland annat som uppdragsansvarig arkitekt med fokus på utveckling av pedagogiska miljöer. Hon kommer närmst från Origo arkitekter där hon varit delägare och personalansvarig i nio år.

Anna Montgomery har anställts som arkitekt och affärsområdesansvarig för vård på Sweco architects i Stockholm. Hon kommer närmst från White arkitekter där hon sedan 2010 har varit utvecklingsansvarig för kunskaps- och marknadsområdet Vård och hälsa.

Annons
Annons

Elvira Giron är ny medarbetare på Strategisk arkitektur och har börjat som handläggare i företagets team för handel och fastighetsutveckling. Hon är utbildad inom både arkitektur och inredningsarkitektur och kommer närmast från Tengbom.

Rebecca Saaby Mehlum har blivit ny delägare på Fojab. Hon är utbildad vid Royal school of fine arts and architecture i Köpenhamn och har varit anställd på Fojab sedan företagets kontor i Helsingborg startade 2014. Där har hon varit ateljéansvarig de senaste två åren.

Ásdís Andersdóttir är ny arkitekt på AIX arkitekter. Hon är utbildad på Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn och KTH i Stockholm. Hon kommer närmast från Office Karolina Keyzer och har tidigare varit handläggare för bostadsprojekt på White och jobbat med tävlingar på Feilden Clegg Bradley studios i London.

Annons
Annons

Frida Gustafson är ny arkitekt på AIX arkitekter. Hon har utbildat sig på NTNU i Trondheim och på KTH och KKH i Stockholm. Tidigare har hon jobbat på OKK+, White och Murman arkitekter.

Author no image

Annika Jensfelt

Gå till nästa artikel