Gå till innehållet

Här är åtta kollegor på nya jobb

En stadsarkitekt i Söderköping, en kontorschef på White och ett gäng nya medarbetare på Arkitema och Yellon. Det är veckans rapport om arkitekter som gått vidare i jobbkarriären.

Lina Gregersdotter är ny stadsarkitekt i Söderköpings kommun. Hon kommer senast från jobbet som planeringsarkitekt på Länsstyrelsen i Östergötland och har tidigare jobbat på Ramboll, WSP, Stockholms stad och White arkitekter. Hon är utbildad på BTH.

Gith Thellsén tar över rollen som kontorschef för White arkitekters Linköpingskontor den 1 augusti. Hon har jobbat på White sedan 1990-talet och är tillförordnad kontorschef sedan 2017.

Patrik Haglund har rekryterats till Yellons kontor i Malmö. Han har tidigare jobbat på bland annat Sweco architects, som hus- och inredningsarkitekt.

Amanda Vestberg är ny landskapsarkitekt på Arkitema Urban i Stockholm. Hon har studerat vid SLU i Uppsala.

Elsa Smeds är ny arkitekt på Arkitema Urban i Stockholm. Hon kommer senast från Botkyrkabyggen där hon jobbade som arkitekt och projektledare med nyproduktion i tidiga skeden.

James McConville är ny arkitekt på Arkitema Living i Stockholm. Han kommer senast från jobbet som arkitekt på Tengboms infrastrukturavdelning.

Jenny Eldrot är ny arkitekt på Arkitema Learning i Stockholm. Hon är utbildad på KTH och har tidigare jobbat på AIX arkitekter.

Mer att läsa