Problem med legionella? – Låt Watersprint vara lösningen

Många insjuknar svårt i den allvarliga lunginflammationen legionella varje år och mörkertalet är stort! Watersprint är en världsunik produkt som desinficerar vatten och effektivt tar bort bakterier, protozoer och virus med modern UV LED-teknik till en låg kostnad.

Watersprintsenheten är så liten att du kan montera den i direkt anslutning till ett tappställe eller dusch. När vatten flödar genom enheten desinficeras det med hjälp av UVC-ljus och ger en mycket säker och energisnål vattenrening.

FM Mattssons duchpanel med denna teknik integrerad, är en världsunik produkt som ger dig en mycket säker produkt för att bekämpa legionellabakterier, tack vare kombinationen av hygienspolning och UVC-ljus. Om enheten av någon anledning skulle sluta fungera så stängs duschpanelen automatiskt av. Kopplas panelen även upp till vårt VMS-system kan du övervaka och styra duschpanelerna samt enheten från kontoret.

Watersprint är i dag den mest miljövänliga, energisnåla och underhållsfria produkten på marknaden, eftersom inga kemikalier, kvick-silver eller lampbyten behövs.

Välkommen till en innovativ och intelligent vattenrening!