Porslin behöver inte skimra för att glänsa

Den moderna, matta looken på porslin är inte bara utomordentligt vacker utan också extremt hållbar. Villeroy & Bochs glasyr, TitanGlaze, behöver inte skimra för att glänsa och håller år efter år.

Den moderna, matta looken på porslin är inte bara utomordentligt vacker utan också extremt hållbar. Villeroy & Bochs glasyr, TitanGlaze, behöver inte skimra för att glänsa. Tack vare ultrarent kristalliserat aluminiumoxid ger TitanGlaze keramiken en högkvalitativ yta som är både mycket rep- och slagtålig. Allt detta för att badrummet ska behålla sitt unika utseende i många år framöver.

Trendig matt yta
Matta färger är just nu en av de stora trenderna inom inredning. Det återhållsamma utseende ger badrummet ett mycket modernt och stilrent utseende. Villeroy & Bochs glasyr, TitanGlaze, har en högkvalitativ matt finish som ger en unik elegans på porslinet – perfekt för att framhäva det stilfulla porslinet.

Tidlös elegans
Snarare än att dra uppmärksamheten direkt till sig själv, betonar en matt yta den kraftfulla effekten av sofistikerad badrumsdesign. Och tack vare sin extrema hållbarhet säkerställer TitanGlaze att den eleganta finishen håller år efter år. Stone White är en av de många färgerna som finns i det matta porslinet.

Unik hållbarhet
TitanGlaze kan förhindra de fula spår som orsakas av att föremål tappas ner i tvättstället. När glasyren utvecklades använde man all vår erfarenhet av porslin för att säkerställa att den inte bara skapar en stark skyddande yta utan också är idealisk för matta färger. TitanGlaze har redan imponerande visat sin motståndskraft i flera tester – så att du helt enkelt kan koppla av och njuta av skönheten i ditt badrum.

Upplev hela sortimentet i TitanGraze här:
villeroy-boch.se/bathroom-and-wellness/new-products/titanglaze.html