Internationell arkitekturbok med inspirerande projekt

Inspiration har en lysande förmåga att bidra med nya idéer och sätta tankarna i verket. Därför presenterar fönsterexperten VELFAC arkitekturboken "Architecture for Life".

Boken innehåller flera inspirerande projekt från norra Europa, samtliga med designfönster från VELFAC. På 88 sidor presenteras olika byggnader och arkitekterna bakom projekten.

Ledande arkitekter delar sina erfarenheter

I boken får du ta del av sju framtidsinriktade projekt, bland annat en skola i centrala London, ett modernt hyreslägenhetshus i Köpenhamn och exklusiva Zenhusen, radhus i Stockholm. Här får du detaljrika berättelser och en inblick i arkitekternas tankar.

Boken visar utvecklingen från ambitiösa idéer till färdiga byggnader, där människor trivs med att bo och arbeta. Alla projekt är noggrant utvalda för att skildra olika arkitektoniska uttryck och ge dig ett brett urval av olika typer av projekt, oberoende av storlek och budget – med betoning på hållbarhet, miljö och socialt ansvar.

Children’s Home of the Future i Kerteminde, Danmark, av CEBRA Architecture. Foto: Mikkel Frost/CEBRA

Välkommen att bläddra igenom en bok som bjuder på naturligt ljus, frisk luft och ett behagligt inomhusklimat, utan att kompromissa med estetiken – samtliga anledningar till att arkitekterna valde designfönster från VELFAC.

Beställ ditt exemplar av arkitekturboken ”Architecture for Life”

Kan du svara ja på om du lägger vikt vid byggnader med fokus på livskvalitet och välbefinnande? Då ska du beställa ett gratis exemplar av arkitekturboken så att du kan låta dig inspireras av ledande arkitekter.

För att beställa boken, klicka här och fyll i dina kontaktuppgifter, så hör du från oss. Det finns ett begränsat antal böcker, så vänta inte med att lägga din beställning.

Boken är skriven på engelska.

 

Bostäder på Dortheavej i Köpenhamn, av BIG, Bjarke Ingels Group. Foto: Rasmus Hjortshøj

Om VELFAC

VELFAC har över 50 års erfarenhet av att producera eleganta och unika fönster- och fasadlösningar i högkvalitativa och samtida material. VELFAC ingår i VKR Holding, som sysselsätter cirka 14 000 anställda i mer än 40 länder. Ett av våra systerföretag är VELUX.

En av våra mest populära produktserier är VELFAC 200. Den kännetecknas av sin unika design med mycket enkla och eleganta linjer. En design som passar bra i modern svensk arkitektur. Mer glas och smala bågar ökar ljusinsläppet betydligt. Fönster och fönsterdörrar ser likadana ut, oavsett om de är öppningsbara eller fasta, vilket hjälper till att få fram de rena linjerna i byggnaden.

www.VELFAC.se